foto8
Robinson Karper Molens
Deze karper molens van Robinson behoren tot de betere molens op de Nederlandse markt. Uitgevoerd met Japanse kogellagers en ontworpen door een uitgebreid team van experts. Constant overleg met fanatieke karpervissers en 20 jaar ervaring van Robinson zorgen voor zeer praktische en moderne molens. Deze molens kunnen de concurentie met andere merken aan en de 5 jaar standaard garantie maken ze zeer populair onder de karpervissers 
!

Taurus

!
Nieuwe krachtpatser van Robinson in 2012!
Prachtig vormgegeven vrijeloop molen, uitgevoerd met 5 kogellagers. 4 verschillende modellen bieden een ruime keuze zodat de Taurus in iedere situatie kan worden gebruikt. Standaard geleverd met aluminium spoel en extra aluminium Long Cast spoel. Voor meer info, raadpleeg onze Robinson catalogus.

Maxim

!

Al jaren een van de best verkochte karper molen van Robinson in Europa. 8 Japanse kogellagers en een grote aluminium spoel kunnen het gevecht met iedere karper aan. Zeer gebruiks vriendelijk, zoals een makkelijke inklapbare slinger voorzien van pro-gripp handvat. Leverbaar in 5 verschillende modellen.

Free Runner

!
Klassieke vrijeloop molen in mat zwart. Voorzien van super baitrunner sustem waardoor het vanzelf uitschakelen van het vrijeloop systeem onmogelijk wordt. Uitgevoerd met alu spoel en geleverd met enkele en dubbele slinger. De 6 kogellagers hebben een ceramic coating waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd, evenals de waterdichte "drag" 

Carpex

!
Economische vrijeloop molen, ontworpen voor de jeugd en beginnende karpervisser. Degelijk en zeer sterk, leverbaar in 2 modellen. Ook op dit model geldt een garantie van 5 jaar!

Vortex

!
Uitgebalanceerde vrijeloop molen met lange slinger voor extra power. Standaard voorzien van alu Long Cast Spoel en 5 kogellagers. Naast het karpervissen is deze molen ook uitermate geschikt voor zeevissen en roofvis.