marshal
Molens

In ons programma treft u een uitgebreid assortiment molens aan. Binnen onze merken worden allerlei molens aangeboden, o.a. voor kapervissen, witvissen, zeevissen en forelvissen. De molens zijn verkrijgbaar in alle prijsniveau's waardoor er voor iedere visser een passende molen te vinden is.

Kwaliteit en service staan bij onze molens voorop. Vooral de molens van het merk Robinson hebben een zeer hoge service graad; op alle molens van dit merk geldt een fabrieksgarantie van maar liefst 5 jaar. Dit geldt bij Robinson voor alle molens, van het goedkoopste tot het duurste model. Op deze manier kunnen we onze klanten de hoogste vorm van service bieden.

Ook de molens van Albastar zijn zeker de moeite waard. 15 jaar ervaring in de wereld van de hengelsport komt duidelijk naar voren in de verschillende types en modellen. Functionaliteit en duurzaamheid staan bij Albastar voorop, dat betekent goede, degelijke molens voor een betaalbare prijs.

Het is bij FishTack altijd mogelijk om molens op zicht te ontvangen, zodat u deze beter kunt bekijken en eventueel zelfs testen. Op die manier kunnen onze klanten de mogelijkheden van de molens veel beter beoordelen. Voor meer info over de mogelijkheden van onze test modellen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.