zederik
NK Forellen

22-09-2007      Meerkerk

 

 

 

Vandaag zijn in het bijzijn van div. sponsoren de certificaten uitgereikt aan de forelvissers welke onze forellen visvijvers gaan vertegenwoordigen op het Nederlandse kampioenschap forelvissen.

Het Team van visvijvers Zederik zal door de sponsoren in het zonnetje worden gezet.

Zij krijgen kleding en een hengelsport uitrusting en een certificaat aangeboden.

Op forelvisvijvers loopt jaarlijks een vis competitie, waar men in de eerste 6 wedstrijden een ticket naar het N.K. kan winnen.

De forel viscompetitie loopt van februari tot december 1x per maand wordt er gevist door een team van 32 vissers.

Aan het einde van het jaar wordt er eigenlijk pas gekeken wie de beste vissers zijn van onze eigen visvijvers.

De viscompetitie wordt afgesloten met een feest avond voor de vissers en hun partners en natuurlijk met een grandioze prijsuitreiking welke is mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren.

 

Firma FishTack (sponsor tijdens dit tournooi met hengels en molens van het merk Albastar), Metaalhandel G. Versluis, De Bandenboer uit Meerkerk, Firma OTZ uit Zederik, Bouwkundig adviseur dhr, G.W. de heus, Handelsonderneming De Joode, Montagebedrijf J. Versluis uit lexmomd, en G. Versteeg tuin aanleg en grondwerken, Firma fibercom, en Reno autoservice sliedrecht, en visvijvers Zederik.

Ook is er een hartelijke dank voor de heren van lopik en Hoeyenbos welke een donatie hebben gedaan voor de prijzen tafel

 

De volgende 5 vissers de heren, Dirk-Jan van Bruchem, leen van de Linden, Rick Jerpahanion, Sjaak Morra, Piet Visser  zullen dit jaar onder aanvoering van Bert van Steenis en Ed de Groot, beide coaches en eerdere deelnemers aan het N.K. De forellen visvijvers Zederik vertegenwoordigen. Bert van Steenis welke in 2005 als 11e eindigde en Ed de Groot welke in 2005 met een 3e plaats op het podium mocht plaats nemen.

 

Jaarlijks organiseert de N.V.V.F. (Nederlandse vereniging van forelvisvijvers) het Nederlands kampioenschap hier zullen 17 van de 26 vijvers welke zijn aangesloten bij de vereniging de onderlinge strijd aangaan.

Er wordt gestreden om de titel van nederlands kampioen forel vissen en welke vijver heeft het beste team.

Het Nederlands kampioenschap vindt dit jaar plaats de visvijvers van de Beerzerkoel’n in Beerzerveld in Twente. (op 06-10-2007)

 

Voor meer informatie en om ook eens een forel te vangen bent u van harte welkom op onze visvijvers.

Forellen visvijvers Zederik

Broekseweg 28 Meerkerk